Difuzeri më i mirë i çmimit të naftës me shumicë

SI MUND T WE RREMTOJM BIZNESI TUAJ?

furnizuesi i shpërndarësit të aromës

Biznes i vogël

Nëse jeni në gjendje të investoni mbi 500 dollarë në një produkt, ne mund t'ju ndihmojmë të prodhoni produktet tuaja, të personalizoni paketimet dhe të arrini ëndrrat e markës tuaj.

aroma-diffuser-shumicë

Ecommerce

Ne mund të shërbejmë të gjitha kërkesat tuaja të e-commerce, duke përfshirë etiketimin privat, ngjitësit FNSKU, transportin në Amazon, dropshipping nga Kina për shitësit e dyqaneve.

aroma-diffuser-shumicë-uk

Paketimi personal

Si një shitës, do të ofroni të njëjtat produkte si konkurrenca juaj. Sure, çmimet më të ulëta mund të ju bëjnë më tërheqës, por përfundimisht do ta bëni biznesin tuaj si humbës. Mos e nënvlerësoni fuqinë e paketimit edhe me markën më të thjeshtë. ne kemi ndërtuar për dropshippers, bizneset e vogla dhe të gjithë në mes.

Etiketa private

Ne bëmë "punën e ndyrë" kështu që ju të mund të përqendroheni në marketing!
Keni nevojë për etiketa të personalizuara? Ju kemi mbuluar. Ne madje mund të ofrojmë shërbime profesionale të dizenjimit dhe produkte private me etiketa me çelës të mbyllur në xhirime më të mëdha.

Le të fillojmë

aroma-diffuser-shumicë-usa

MOQ i vogël

Faqja e produkteve të AromaEasy ofron një gamë të qartë çmimesh ku shitësit me shumicë
mund të marrin oferta të ndryshme sipas kërkesave të shitjeve. Ne gjithashtu ofrojmë shërbim online kërkesë nëse keni nevojë për produkte të ndryshëm për përzierje ose porosi të mëdha

aromë-shpërndarës-shumicë-në Indi

Zhvillimi i Produktit

Nëse keni një ide produkti (fillestar, mbledhje turme), por nuk dini si ta prodhoni, ne ju udhëzojmë hap pas hapi.

aroma-bloom-diffuser-shumicë

Biznes i madh

Ne mund të ofrojmë një çmim më të ulët, deri në 20 persona ekip, dhe më shumë zgjidhje për të mbështetur biznesin tuaj në rritje.

Aromatherapy-diffuser-shumicë

Mimi i drejtë

Struktura jonë e çmimeve është transparente dhe nuk ka asnjë kosto të fshehur në të. Mimi ynë është një nga më konkurruesit në botë dhe është vetëm një pjesë e asaj që fabrikuesit e tjerë amerikanë ose evropianë ju ngarkojnë normalisht. nevoja të fabrikimit dhe montimit të vëllimit të ulët. Ne përpiqemi të bëjmë çmos për të kursyer paratë dhe kohën tuaj.

elektrike-aroma-diffuser-shumicë

Transporti me kohë

Përgjatë viteve, ne jemi krenarë që kemi mbajtur një normë të dorëzimit në kohë prej 99%. Ju mund të zgjidhni DHL dhe shërbime të tjera ndërlidhëse për bilancin e shpejtësisë dhe buxhetit. Ne përdorim vetëm shërbime nga kompani të besueshme dhe me reputacion.

druri-aroma-diffuser-shumicë

24 orë Shërbimi ndaj klientit

Kurdoherë që të keni ndonjë problem, gjithmonë mund të arrini tek një person i shërbimit të klientit të drejtpërdrejtë për t'iu përgjigjur postave elektronike ose mesazheve tuaja.

Programi i Transportit të Barkës

Ju e Shisni, Ne Dërgojmë atë,
Ju Mbani Fitimin.

Get filluar tani
Shërbimet FBA

Shërbimet e FBA

Porositë tuaja dërgohen direkt në qendrat e përmbushjes së Amazon. Markë opsionale në shtëpi dhe bundling në dispozicion.

Kategoritë e popullarizuara

Video në lidhje me shpërndarësit me shumicë të vajit esencial

më të njohurit

Difuzeri me shumicë i vajit esencial me shumicë

A i keni përvojat e çështjeve kur blini difuzer dhe vaj esencial nga Prodhuesi

Blerja e çështjeve të difuzionit

Shtë e vështirë të gjesh dhe të zgjedhësh një furnizues të besueshëm të vajrave thelbësorë.

Cilësia e pabarabartë e vajrave thelbësorë nga ky treg, disa furnitorë mund të garantojnë pastërtinë dhe jetëgjatësinë e vajrave thelbësorë. Për më tepër, vajrat thelbësorë nuk janë nën rregullimin e FDA.

Koha e gjatë e plumbit të vajrave esencialë nga disa furnitorë dhe Koha e Dorëzimit është e garantuar.

Pak furnitorë do të ofrojnë zgjidhje kur të përballeni me çështje teknike me difuzues të naftës thelbësore.

Edhe pse shumë furnitorë pretendojnë se ata kujdesen për kompanitë e vogla, në të vërtetë jo.

Pak furnitorë kanë një Shërbim të plotë me Dizajnin, Prodhimin, Shitjen, zhvillimin e biznesit, Shërbimin e Mbështetjes Teknike dhe Shërbimin e Pas-Shitjes.

Bashkëpunim me AromaEasy

Pse të zgjidhni aromënizëm

  • Vajra thelbësorë dhe shpërndarës me cilësi të lartë me një çmim të shitjes me shumicë Ne kemi punëtorinë më të mirë të shpërndarësit në industrinë e shpërndarësit të Kinës, dhe vajrat thelbësorë me burim nga fermat globale. 
  • Ekipi ynë i prodhimit është në përputhje me standardet UL, ETL, TUV, ISO, KC, IC, SAA, C-Tick, RoHS, FCC, CE & GS dhe menaxhojnë projektuesit dhe punëtorët për të siguruar cilësi. 
  • Nga prokurimi i lëndës së parë te prodhimi, AromaEasy ka një sistem të përsosur menaxhimi me inspektim të cilësisë. Ne ndihmojmë rritjen e biznesit tuajNe kujdesemi për biznesin tuaj!
  • AromaEasy ka një personel teknik profesional për t'ju siguruar trajnime të personelit dhe shërbime këshilluese teknike për të ndihmuar biznesin tuaj të rritet. Dhe këto shërbime janë pa pagesë.
  • Rritja e biznesit tonë bazohet në logjistikën dhe shpërndarjen profesionale të biznesit tuaj. Ne kuptojmë shërbimet më të mira ndërlidhëse që kërkohen për secilin lloj dhe madhësi të ndryshme të biznesit.
  • AromaEasy ka logjistikë dhe shpërndarje profesionale, për të siguruar produktet tuaja me shpërndarje të saktë në kohë. SH -RBIMI mbështetës ONE-TO-ONE 24/7 POUR JU Ekipi profesional pas shitjes viziton rregullisht përmes internetit, përgjigje të shpejtë brenda 24 orësh.

Fermë jonë Global

AromaEasy punon me prodhues të besueshëm nga e gjithë bota, për të garantuar cilësinë e vajrave tanë esencialë. Ky është vetëm fillimi.

Ne kemi ngritur laboratorë për çdo fabrikë parësore në gjashtë kontinente, për të siguruar që çdo klient të marrë vajin thelbësor të pastër.

Gjithashtu, ne sjellim standardet tona të larta për këdo që punojmë, duke çuar furnizuesit kryesorë për të përmirësuar praktikat e tyre për të vazhduar me standardin tonë.

Ne ju furnizojmë shumë më të mirët, dhe angazhohemi të jemi nesër edhe më të mirë se sa jemi sot.

Shitësi më i mirë i shpërndarësit me shumicë të naftës thelbësore

Linja e prodhimit të shpërndarësit me shumicë të vajit esencial

Rreth AromaEasy

Takim zyre-400x300

AromaEasy® ju ofron produktet më të mira të aromaterapisë për të mbështetur mirëqenien tuaj.
AromaEasy ka më shumë se 12 vjet përvojë në industrinë e shpërndarësit të aromave. Ne furnizojmë shpërndarës dhe vajra esencialë me çmime me shumicë, duke udhëhequr furnitorë të tjerë. Dhe shpërndarësit tanë të vajit thelbësor shiten në të gjithë botën me një normë prej 130 milion në vit. Pas viteve të zhvillimit, AromaEasy ka qenë në një pozitë udhëheqëse në R&D midis ndërmarrjeve të të njëjtit biznes. Ne zhvillojmë mbi 30 lloje të reja të shpërndarësve të aromave çdo vit dhe ofrojmë shërbime të personalizuara për ju.

Rreth sistemit tonë të menaxhimit të cilësisë
AromaEasy fitoi një seri çertifikimesh si ISO9001, ISO14001, BSCI dhe OHSAS18001. Secila prej vajrave thelbësorë të AromaEasy kalon nëpër testime të ashpra për të siguruar që ato janë shishe në formën e tyre më të pastër, duke i dërguar ato në shtëpinë tuaj pa ndotës, kimikate të shtuara ose dilutantë. Që nga fillimi, AromaEasy përpiqet të sjellë mirëqenie dhe lumturi në jetën e atyre që prek.

Rreth teknologjisë sonë më të fundit
AromaEasy furnizon vajra thelbësorë dhe shpërndarës për 70,000+ shitës të mëdhenj, sallone dhe hotele në të gjithë Amerikën e Veriut. Ne dëgjojmë reagimet e Përdoruesve të Fundit dhe pastaj sjellim ide të reja në realizim, duke e bërë jetën tuaj më të mirë.

Karuseli i mbajtësit të shpërndarësit të aromave, kutitë e aromaterapisë, difuzuesit me stil qeramik me aftësi Bluetooth®, shpërndarësit nebulizues dhe shpërndarësit e makinave pa tela janë vetëm disa shembuj të përparimeve që AromaEasy un ka shpalosur në botë. Puna jonë ka të bëjë me vendosjen e standardeve më të larta, në mënyrë që të mund ta bëjmë botën një vend më të mirë.

Besojnë bizneset në të gjithë botën

AromaEasy për të ndërtuar markat e tyre

 

13 + vite

në biznes

 

100,000 +

konsumatorët

 

500 +

SKU-të e produktit

 

13 + vite

në biznes

 

100,000 +

konsumatorët

 

500 +

SKU-të e produktit