6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Kothak minyak atsiri khusus - CP01

$100.00 - $600.00 Saka USD $0.6 (saben)

Mbukak kunci rega grosir! Aplikasi saiki & nyimpen gedhe!

SKU: N / A Kategori:

Ukuran Kotak Produk: W 27 mm x L 27mm x H 66 mm (1.06 in x 1.06 in x 25.98 in)

Rampung: Coating Matte

Sisih dicithak: Njaba

Wektu Nguripake: Standar (10 - 15 Dina Kerja)

Bahan: kertas 350gsm (Eco Friendly, FSC certified)

Jumlah: MOQ: 100

Lapisan: Matte

Proses Default: Die Cutting, Gluing, Scoring, Perforasi

Pilihan kothak minyak esensial khusus: Potongan Jendela Kustom, Foiling Emas / Perak, Embossing, Tinta Diunggah, Lembaran PVC.

Bukti: Tampilan Datar, Sampling Fisik (Kanggo panyuwunan, 60 USD saben wektu)

Kothak Minyak Esensial Custom

Kanthi entuk kothak minyak esensial khusus sing menarik, sampeyan bisa nggawe merek sampeyan luwih khas & eksklusif saka wong liya. Kita bakal mbantu sampeyan entuk Kothak lan desain minyak esensial khusus sing nggambarake cita-cita & layanan perusahaan sampeyan.

Kothak minyak esensial sing khas lan elegan nggawe kesan sing apik lan ora bisa dilalekake. Digawe saka karton kelas premium, kanthi finish sing kuat banget kanggo mesthekake bisnis sampeyan bisa mlaku kanthi gaya. Kothak kasebut dirancang kanggo presentasi produk sampeyan kanthi dampak dhuwur lan nyenengake. Kothak pribadi bakal ngangkat merek sampeyan menyang papan sing anyar!

Waca liyane

Kemasan minyak esensial

Solusi kemasan khusus sing berkualitas tinggi bakal mbantu produk sampeyan dadi metu saka saingan lan nggawe carane pelanggan ndeleng merek sampeyan. Tambah tag hang informatif kanggo saben kothak produk, banjur bungkus saben kothak ing kantong kemasan kanggo tampilan rampung pungkasan. Rampungake paket kasebut kanthi nggawe label warna-warni kanggo kothak surat supaya merek sampeyan ditampilake kanthi bangga wiwit ana pelanggan nampa paket kasebut.

Kothak khusus

Gawe produk kanthi kualitas luar biasa kanggo para pelanggan nganggo kothak khusus sing berkualitas tinggi. Kita bakal nggarap sampeyan kanggo nemokake sing pas kanggo produk sampeyan, nyetak ing bahan sing sampurna, lan dikirim kanthi cepet.

Packaging Supplies

Kita minangka pemasok kemasan minyak esensial profesional. Kita wis darmabakti kanggo nggunakake bahan kualitas paling, care lan expertise kanggo mesthekake yen klien nampa produk kualitas paling apik.

Kemasan minyak esensial khusus

Yen sampeyan adol minyak atsiri lan pengin nglindhungi, kita bisa nulungi sampeyan. Kita duwe pengalaman pirang-pirang taun kanggo njamin produk kita dikemas kanthi keunggulan profesional. Kita uga nawakake pangiriman cepet lan dhukungan pelanggan sing apik tenan!

Kemasan kanggo minyak esensial

Layanan kemasan kita luwih unggul, lan rega kita ora bisa dikalahake. We offer lenga atsiri kualitas dhuwur lan unik ing macem-macem ukuran, kiro-kiro saka 5ml kanggo 100ml. Kabeh produk kita 100% alami lan dilengkapi garansi 2 taun kanggo bocor.

Label botol minyak esensial khusus

Label botol minyak esensial kualitas premium. Kanthi desain khusus, pangiriman cepet, lan rega murah. Kita uga nawakake layanan printing label khusus kanggo merek sampeyan supaya sampeyan katon profesional, mung nggawa botol utawa conto sing wis ana lan kita bakal nindakake liyane!

Kothak minyak atsiri khusus

Kita minangka pemasok minyak esensial sing nyedhiyakake macem-macem kothak minyak esensial. Kita nggunakake bahan sing paling apik lan desain sing modis kanggo mesthekake produk kita duwe kualitas sing paling apik. Kabeh produk digawe miturut anggaran sampeyan lan bisa disesuaikan kanggo meh kabeh jinis bisnis. Kustomisasi paket sampeyan saiki!

Kemasan botol minyak atsiri

Pemasok profesional kemasan botol minyak esensial, Pangiriman cepet lan rega sing apik tenan. Kita duwe pilihan paling gedhe saka macem-macem produk minyak atsiri lan luwih saka 20 taun pengalaman ing lapangan kita

Paket perawatan minyak atsiri

Kita minangka pemasok kemasan minyak esensial profesional, sing nawakake produk lan layanan kemasan minyak esensial. Kita wis bisnis wiwit 2013 lan terus nawakake solusi kemasan kualitas paling dhuwur kanthi rega sing larang. Kita usaha dadi merek apik, sing cocog karo jenenge saben dina.

Pasokan kemasan minyak esensial

Kita minangka pemasok kemasan minyak esensial profesional, sing nawakake produk lan layanan kemasan minyak esensial. Kita wis bisnis wiwit 2013 lan terus nawakake solusi kemasan kualitas paling dhuwur kanthi rega sing larang. Kita usaha dadi merek apik, sing cocog karo jenenge saben dina.

Ulasan

Ora ana review maneh

Tambah review
Sampeyan kudu mlebu kanggo ngirim review Mlebu

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px