Tanggung jawab kanggo global

Tanggung jawab kanggo kemajuan global

AromaEasy ngerti peran lan pengaruhe: ora mung kegiatan ekonomi, nanging uga sosial lan lingkungan. Pramila bisnis kita berorientasi karo rasa tanggung jawab sing akeh tumrap para pelanggan, wong sing kerja bareng karo kita, lan lingkungan kita, sing nyedhiyakake bahan baku sing digunakake. Komitmen AromaEasy global lan ora kompromi babagan hak asasi manungsa, kaya sing diakoni dening institusi lan konvensi internasional.

Kita makarya ing kerangka kerja sing digambarake ing Pranyatan Universal Hak Asasi Manusia Perserikatan Bangsa-Bangsa, prinsip-prinsip Konvensi Global UN, Konvensi ILO (Organisasi Buruh Internasional), Organisasi Kerja Sama Ekonomi lan Pedoman Pangembangan kanggo Perusahaan Multinasional (yaiku , Prinsip OECD Tata Kelola Perusahaan), lan kita makarya selaras karo tujuan pembangunan berkelanjutan sing ditemtokake minangka target taun 2030.