6 Set Sampel Minyak Atsiri (5ml)

- Saiki Mung $9.99!

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Kerep Dituku Toqether (Gratis pengiriman ing AS)

Kit Starter Minyak Esensial sing Kerep Dituku Bareng-03

Total rega:

$79.98
$39.98

(Gratis pengiriman ing AS)

Tambah ing Kréta
  • JALAN SENSOR NANTHI - Usaha menyang alam aroma murni kanthi 6 Set Sampel Minyak Esensial. Saben vial 5ml minangka dongeng dhewe, mbukak lapisan aroma sing menenangkan, nyegerake, lan terapi. Saka bisik-bisik Peppermint sing adhem nganti rangkulan Lavender sing lembut, ora mung set minyak, nanging uga ekspedisi menyang jantung esensi alam.
  • KELAS TERAPEUTIKA PREMIUM - Pilihan kita ngemot puncak kemurnian lan kualitas terapeutik. lenga iki ora mung wewangen; padha minangka jembatan kanggo kesehatan sakabehe. Apa iku rejuvenation mental, istirahat, utawa ngedongkrak ing kakebalan, saben droplets janji kualitas unparalleled lan entuk manfaat.
  • Temokake kanthi terjangkau – Kabungahan saka panemuan ora kena dibebani rega. Ing mung $9.99, kita ngajak sampeyan njelajah macem-macem tapestry saka gondho, kanggo nemokake sing resonate karo esensi sampeyan. Iki minangka undhangan menyang kebon aroma sing subur tanpa rega sing mewah.
  • GRATIS ONGKOS KIRIM, LEBIH HEMAT - Perjalanan sampeyan menyang jagad minyak atsiri sing nggumunake dilengkapi pengiriman gratis ing AS. Iku ora mung tuku; iku investasi kanggo kesejahteraan, saiki luwih gampang diakses. Path kanggo serenity lan Wellness mung dadi luwih ngundang.
  • PATH YOUR AROMATIC BLISS - Set Sampel Minyak Esensial 6 luwih saka koleksi; iku dalan kanggo nemokake apa sing ngomong karo jiwa sampeyan. Ukuran uji coba sing paling sederhana yaiku palet sampeyan kanggo dijelajahi, dicampur, dirasakake. Iku babagan nemokake apa sing cocog karo sampeyan, apa sing nglengkapi dina sampeyan, lan apa sing nyenengake bengi sampeyan. Kanthi Aromaeasy, delve menyang donya ngendi saben aroma minangka bab anyar ing crita pribadi katentreman lan vitalitas.

Fitur Product:

6 Set Sampel Minyak Esensial kalebu:

* Volume lenga padha karo 5 ml

  1. Esensial Esensial Eucalyptus E101 - Apik kanggo dhukungan ambegan lan kajelasan mental
  2. Obat Penting Lavender E102 - Ningkatake istirahat lan nyuda stres
  3. Obat Esensial Lemon E103 - Energizing lan uplifting, sampurna kanggo ngresiki
  4. Obat Esensial Peppermint E104 - Nyegerake lan adhem, mbantu pencernaan
  5. Obat Pentinge Manis Oranye E105 - Nambah swasana ati lan nambah kekebalan
  6. Obat Esensial Esensial Ebat Es - Antimikroba lan apik banget kanggo perawatan kulit

Saben vial 1ml menehi akeh kesempatan kanggo nemu sifat unik lan mupangat minyak atsiri kasebut. Set sampel iki cocog kanggo pamula aromaterapi, utawa minangka hadiah sing apik kanggo kanca lan kulawarga.

Cara Gunakake Sampel Minyak Esensial

Set Sampel Minyak Esensial kita dirancang supaya gampang digunakake lan bisa dinikmati kanthi macem-macem cara:

  1. Difusi: Tambah sawetara tetes minyak atsiri sing dipilih menyang diffuser kanggo ngisi ruangan kanthi aroma sing nyenengake utawa nyegerake.
  2. Aplikasi Topikal: Encer minyak esensial karo lenga operator lan aplikasi langsung menyang kulit kanggo relief sing ditargetake.
  3. Mandi lan Pijet: Tambah sawetara tetes minyak esensial menyang banyu adus utawa minyak pijet kanggo pengalaman sing santai lan terapeutik.

Napa Pilih Paket Sampel Minyak Esensial Kita?

Kita ngerti manawa milih minyak atsiri sing tepat bisa dadi tugas sing angel, utamane yen sampeyan anyar karo aromaterapi. Pramila kita nggawe paket Sampel Minyak Esensial kanggo mbantu sampeyan nemokake minyak sing paling apik kanggo kabutuhan sampeyan.

  1. Minyak Berkualitas Tinggi: Paket Sampel Minyak Esensial kita ngemot 100% minyak murni, kelas terapeutik sing asale saka tanduran sing paling apik lan ngalami tes kualitas sing ketat kanggo njamin kemurnian lan kekuwatane.

  2. Pilihan Wide: Kita nawakake macem-macem paket sampel, saben ngemot campuran minyak atsiri sing unik sing dirancang kanggo ngatasi tujuan kesehatan tartamtu. Apa sampeyan pengin nambah swasana ati, nguatake sistem kekebalan awak, utawa ngilangi stres, sampeyan wis dijamin.

  3. Rega Terjangkau: Paket Sampel Minyak Esensial regane terjangkau, nggawe sampeyan gampang njelajah jagad aromaterapi tanpa mbuwang bank.

  4. Pandhuan Pakar: Minangka perusahaan sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing industri minyak atsiri, kita ana ing kene kanggo menehi kawruh lan dhukungan sing dibutuhake kanggo ngoptimalake Sampel Minyak Esensial.

FAQ

A: Sampeyan bisa nyebar minyak atsiri, digunakake kanggo aplikasi topikal (diencerke karo lenga pembawa), utawa nggabungake menyang resep DIY kayata lilin, sabun, utawa produk perawatan kulit. Tututi pandhuan lan pancegahan sing disaranake kanggo saben lenga.

P: Apa lenga penting iki aman kanggo pets?
A: Sawetara lenga atsiri bisa mbebayani kanggo kewan, utamane yen digunakake ing konsentrasi dhuwur. Penting kanggo riset safety saben lenga kanggo kewan tartamtu lan takon karo dokter hewan sadurunge digunakake.

P: Kepiye cara nyimpen minyak esensial?
A: Simpen minyak atsiri ing papan sing adhem lan peteng, adoh saka sinar srengenge langsung lan sumber panas. Tutup tutup kanthi rapet kanggo njaga kualitase lan nyegah penguapan.