Panyimpenan Minyak Esensial

Tas mawa lenga atsiri iku sampurna kanggo njaga lenga Handy lan ngemot. Digawe saka bahan sing kandel lan awet, kasus minyak esensial kita duwe macem-macem kompartemen supaya gampang ngatur minyak esensial lan botol campuran. Panyimpenan gratis kanggo minyak atsiri minangka tambahan sing sampurna kanggo koleksi produk sampeyan. Kasus lelungan minyak esensial minangka cara portabel sing njaga kabeh minyak esensial kanthi rapi.

Waca liyane

Essential Oil Carrying Case

Lindungi botol minyak esensial nganggo kothak kanggo nyimpen minyak esensial. Iki alus kasus travel minyak atsiri entheng, lan awet lan nglindhungi lenga alus saka kacilakan utawa kuthah. Ing interior tas wis kebak diantrekake lan digawe saka kain washable kanggo njaga lenga aman sawise digunakake. Iku idea panyimpenan lenga penting kita.

Essential Oil Storage Case

Konstruksi padhet iki kasus travel minyak atsiri bakal nyedhiyakake layanan sing dipercaya lan nambah umur lenga sampeyan. Iki minangka hadiah sing sampurna kanggo wong sing seneng nggawa minyak favorit kanggo spritz ing udhara utawa digunakake sajrone yoga utawa meditasi. Pick munggah sawetara iki wadhah panyimpenan lenga atsiri dina iki! Ana sing kuwat banget lan pas kothak panyimpenan lenga atsiri. Kompak, nanging ngemot lenga sing akeh, mula cocog kanggo wong sing pengin njaga omah kanthi rapi lan rapi. Sing opaque kasus panyimpenan lenga atsiri paling apik ngidini sampeyan nyimpen lenga tanpa nampilake supaya ora perlu kuwatir yen ana sing nyolong saka lemari sampeyan!

Kothak panyimpenan minyak esensial

iki kasus aromaterapi iku loro keperluan prasaja lan migunani sing ngijini sampeyan kanggo gampang njupuk lengo penting favorit (utawa kabeh koleksi) nang endi wae. Ora preduli yen sampeyan nggoleki ndandani dhewe, utawa mung nambahake aksesoris kasebut menyang inventaris, sampeyan bisa entuk kabeh sing dibutuhake ing kene.

Entuk kasus minyak atsiri sing tepat

Kita duwe sawetara opsi kanggo sampeyan tas lenga penting lan kothak. Sampeyan bisa entuk ing unit siji utawa tuku kanthi akeh kanggo ngirit luwih akeh babagan biaya total. Akeh klien sampeyan butuh dipercaya wadhah panyimpenan lenga atsiri kanggo njaga produk sing dilindhungi nalika lelungan, lan sampeyan bisa menehi pilihan sing dibutuhake.

Tabel isi

12ct / 30ct / 60ct Essential Oil Carrying Cases

Kasus kanggo Botol Roller lan Liyane

Wadah Minyak atsiri / Kothak Kayu / Wadah / Rak / Wadah Bambu

Panyimpenan Minyak Esensial kanggo Botol 10ml

15 ct minyak atsiri mawa tas australia B005 -05

Panyimpenan Minyak atsiri

∧ Bali menyang Ndhuwur

Panyimpenan kanggo minyak atsiri Botol 10ml minangka cara sing apik kanggo njaga minyak esensial lan terorganisir. Iki kothak panyimpenan minyak esensial menehi solusi sampurna kanggo nyimpen gendul 10ml. 

Waca liyane

Wis zipper ngalangi kanggo nglindhungi isi ing wadhah panyimpenan lenga atsiri, uga kancing awet kanggo njaga kabeh. Sampurna kanggo lelungan utawa ing omah! Tansah lenga penting sampeyan teratur, aman, lan siap digunakake kanthi alami sing tahan suwe Essential Oils Storage Organizer Bag. Kasus panyimpenan minyak atsiri paling apik nahan botol 10ml kanthi sampurna lan bisa dadi tambahan kanggo koleksi minyak atsiri utawa alternatif kanggo nyimpen ing botol kaca. Iki kothak kanggo nyimpen lenga penting ukuran sampurna kanggo botol 10 ml lan duwe desain sing apik! Cukup nambah siji iki Grosir kothak panyimpenan minyak atsiri minangka item kudu-kudu kanggo kit sembarang!

 

Kothak Minyak Esensial kanggo Botol 15ml

tas minyak atsiri 12ct 15ml

Kothak Minyak Esensial

∧ Bali menyang Ndhuwur

iki kothak lenga atsiri dirancang kanggo nahan botol 15ml. Cocog kanggo nyimpen lenga penting supaya bisa digunakake lan ditrapake. Sampurna kanggo wong sing miwiti langganan kotak minyak atsiri utawa kabutuhan a kothak lenga atsiri adat sing cocog karo botol ekstra sing diwenehake kanggo dheweke.

Waca liyane

The wadhah kothak lenga atsiri iku cara sampurna kanggo nampa lengo penting favorit! Ing kothak organizer minyak atsiri kanggo botol 15ml dilengkapi kabeh sing dibutuhake supaya lenga penting tetep rapi, teratur, lan modis. Ing kothak panyimpenan minyak esensial ngemot botol 15ml lan kasedhiya ing macem-macem warna. Mungkasi rummaging ing laci Panjenengan- lan njupuk langkah menyang kabinèt medicine diatur, karo akses gampang kanggo kabeh penting lengo Panjenengan. Iki Grosir kotak minyak atsiri nggampangake kanggo nyimpen lan ngatur gendul 15ml Panjenengan.

Kasus Minyak Esensial kanggo Botol 5ml

30 ct solusi panyimpenan lenga atsiri B024-04

Kasus Minyak Atsiri

∧ Bali menyang Ndhuwur

Nglindhungi lenga penting sing digunakake saben dina nalika lelungan karo sampeyan. Bubble-padded kita kasus nggawa minyak esensial bakal nahan botol 5ml minyak esensial favorit kanthi aman lan aman. 

Waca liyane

Iki ramping durung kasus minyak atsiri awet wis zipper kuwat, supaya ing kasus gawan penting iku gampang kanggo mbukak lan nutup, nggawe gampang ing tangan nalika sampeyan nyoba kanggo njaluk nang endi wae cepet. Iki kasus nggawa minyak esensial dirancang kanggo nyekeli sing nyaman supaya sampeyan bisa njaga tangan kasebut adoh saka kuman uga kesel nggawa kabeh lenga ing endi wae! kita Hard Shell Essential Oil Carrying Case punika portabel sampurna wadhah kasus minyak atsiri kanggo botol 5ml sampeyan. Cangkang plastik ABS sing awet mbantu nglindhungi lenga penting lan njaga kanthi apik nalika lelungan. Seneng penak nyimpen kabeh lenga aromaterapi favorit ing sak panggonan karo iki kasus carrier minyak atsiri.

Kantong Minyak Esensial kanggo Botol 5ml / 10ml / 15ml

Pola tas minyak atsiri 30 ct B017-03

Tas Minyak atsiri

∧ Bali menyang Ndhuwur

Apa sampeyan nggoleki sing sampurna solusi panyimpenan lenga atsiri kanggo Minyak Esensial sampeyan? Iki tas travel minyak esensial digawe saka kain poliester sing awet lan mbantu sampeyan nyimpen lenga kanthi trep lan aman. 

Waca liyane

Kita tas minyak atsiri becik kanggo botol 5ml / 10ml / 15ml. kita wadhah tas minyak atsiri wis zippers kuwat kang bakal tetep lengo penting disimpen kanthi aman lan aman, nalika lapisan pindho jahitan menehi kekuatan lan kekiatan. Pilihan paling apik kanggo nyimpen lenga penting! Tansah lenga aman ing tas sing paling apik, kanthi ruangan kanggo apa wae saka sawetara tetes nganti meh sebotol lenga lengkap. Iki tas mawa minyak atsiri minangka cara sing cocog kanggo ngatur botol minyak 5ml / 10ml / 15ml. A perlu tas minyak atsiri ngaturr kanggo maksud apa pacangan lenga penting. Kabeh kita kasus travel lenga atsiri bebas racun, dadi ora kuwatir babagan bahan kimia mbebayani sing larut ing lenga sampeyan!

Pemegang Minyak Esensial 12ct kanggo Botol 15ml

tas minyak atsiri 12ct 15ml

12ct nduwèni Minyak Esensial

∧ Bali menyang Ndhuwur

Kanggo pangguna minyak atsiri, sampeyan bisa uga kerep bingung babagan nyimpen lenga favorit. The wadhah kothak lenga atsiri ngemu nganti 12 gendul sing bisa digunakake kanggo nindakake lenga utawa masang ing kasus wadhah minyak atsiri menyang dompet utawa tas ransel. 

Waca liyane

iki nduwèni penting lengo iku solusi sampurna! Iki Pemegang Minyak Atsiri becik kanggo nampilake botol 15ml. Sijine botol minyak esensial sampeyan kanthi gampang kanthi 12 count iki Grosir wadhah minyak atsiri. Cocog kanggo aromaterapi lan panggunaan bisnis, nduwèni iki uga idea hadiah banget. Bisa nahan 12 botol Minyak Esensial 15ml saben kanthi sampurna lan aman, supaya adoh saka cahya langsung lan panas sing mbantu njaga. Bukaan sing amba ing sisih ndhuwur nggampangake ngisi utawa mbusak minyak penting yen perlu.

Aksesoris Minyak Esensial 30ct kanggo Botol 5ml / 10ml / 15ml

30 ct grosir tas minyak atsiri kanvas putih tas B006 -05

Aksesoris Minyak Esensial 30ct

∧ Bali menyang Ndhuwur

Aromaterapi ora mewah, nanging gaya urip. kita kasus panyimpenan lenga atsiri wis dirancang kanggo awet lan sampurna kanggo nyimpen lenga aman ing ngarep. Digawe saka bahan berkualitas tinggi, Grosir aksesoris minyak atsiri nduweni penutupan Magnetik sing tetep aksesoris lenga atsiri akeh aman nalika diangkut. 

Waca liyane

We sumber aksesoris paling apik kanggo penting lengo lan perlengkapan kanggo aromaterapi. Ing aksesoris minyak atsiri paling murah diprodhuksi dening pabrik kita. Kita duwe prices Grosir kanggo paling produk ing situs kita. Sampeyan bisa tuku aksesoris minyak atsiri Grosir kanthi rega paling murah ing situs web kita. kita Kasus Panyimpenan Minyak Esensial 30ct iku cara sampurna kanggo njaga Panjenengan gendul lenga atsiri diatur lan gampang golek! Kothak mawa digawe saka bahan kualitas dhuwur, kuwat, kuat lan anti bocor. Sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng jeneng lenga kanthi cepet, supaya gampang digunakake.

60ct Minyak Atsiri Carrying Cases kanggo 5ml / 10ml / 15ml Botol

60ct minyak atsiri mawa tas b007-5

60ct Minyak Atsiri Carrying Cases

∧ Bali menyang Ndhuwur

Iki kasus panyimpenan lenga atsiri, dirancang khusus kanggo njaga sampeyan koleksi minyak esensial diatur. Kasus praktis iki bakal nyimpen kabeh gendul lan liyane aksesoris lenga atsiri ing sak panggonan.

Waca liyane

Digawe saka bahan awet kualitas dhuwur, tas jinjing iki banget kuat lan bakal nyedhiyakake panggunaan sing tahan suwe. Iki Kasus Panyimpenan Minyak Esensial 60ct sampurna kanggo njaga kabeh minyak atsiri, minyak wangi lan campuran aromaterapi kanthi aman lan aman. Ing kasus panyimpenan lenga atsiri uga bisa digunakake kanggo nyimpen bal katun, jamu garing, lan produk liyane sing gegandhengan. Bantalan umpluk ing jero kothak ireng sing ramping nglindhungi saka pecah lan tetep diatur nalika lelungan utawa ing omah. Kasus premium kita Lempitan munggah menyang kanthong cute sing cukup cilik kanggo pas ing dompet utawa tas, nggawe sampurna kanggo nggawa gondho favorit ngendi wae.

Kasus Travel Oil atsiri kanggo Botol Roller

kothak kanggo panyimpenan penting oi

Tas Travel Minyak atsiri

∧ Bali menyang Ndhuwur

Njaluk tailor-made kothak lenga atsiri karo kasus panyimpenan lenga penting roll-on. Kanthi iki kothak lenga atsiri, sampeyan bisa milih aroma lan campuran sing dipilih.

Waca liyane

njaluk sampeyanr produk lenga atsiri paling apik ing sak panggonan sing trep. Ing langganan kotak minyak atsiri ngijini sampeyan kanggo nemokake macem-macem merek lan gaya nalika tetep lengo favorit cedhak ing tangan. kita kothak langganan minyak atsiri minangka cara sing sampurna kanggo sampeyan njelajah aroma anyar lan sinau babagan mupangat minyak atsiri sing beda. kita kothak panyimpenan lenga atsiri iku sampurna kanggo nyimpen lenga larang regane lan tetep aman. Tutup sing kuat lan nyegah bocor njaga lenga kanthi aman, dene kothak kasebut minangka reservoir kanggo nyegah produk boros nalika sampeyan nyelehake botol roller kosong.

Kasus Angkut Minyak Esensial Liyane

tas mawa lenga atsiri

Minyak atsiri Carrying Cases

∧ Bali menyang Ndhuwur

Kita organizer lenga atsiri dirancang kanggo pas karo kabeh koleksi lenga. Iki minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan pengin cara kanggo ngatur, nyimpen lan nampilake minyak atsiri ing omah utawa ing kantor utawa bisnis.

Waca liyane

Kuwat lan entheng, iki kothak panyimpenan minyak atsiri portabel menehi desain dual-kompartemen trep. Digawe saka bahan tahan banyu oxford kualitas dhuwur sing awet, portabel, lan apik gayane. Iku multi-tujuan kasus panyimpenan minyak atsiri portabel dirancang kanggo mbantu sampeyan njaga lenga sampeyan. Atur lenga penting karo iki kothak panyimpenan. iki kasus panyimpenan lenga atsiri paling apik dirancang kanggo dadi ukuran sampurna pas kabeh kabutuhan ing sak panggonan lan nggawe gampang kanggo ngakses. Desain ireng sing apik banget digabungake karo dekorasi apa wae.

Wadah Minyak atsiri / Kothak Kayu / Wadah / Rak / Wadah Bambu

Wadah Minyak atsiri S025-1

Pemegang minyak atsiri

∧ Bali menyang Ndhuwur

Pemegang Minyak Esensial Kayu minangka kenang-kenangan sing sampurna kanggo wong sing sadar kesehatan. Apa sampeyan nggunakake minangka bagéyan hiasan utawa wadhah panyimpenan cilik, wadhah lenga penting iki mesthi dadi aksesoris favorit.

Waca liyane

njaluk sampeyanr produk lenga atsiri paling apik ing sak panggonan sing trep. Ing langganan kotak minyak atsiri ngijini sampeyan kanggo nemokake macem-macem merek lan gaya nalika tetep lengo favorit cedhak ing tangan. kita kothak langganan minyak atsiri minangka cara sing sampurna kanggo sampeyan njelajah aroma anyar lan sinau babagan mupangat minyak atsiri sing beda. kita kothak panyimpenan lenga atsiri iku sampurna kanggo nyimpen lenga larang regane lan tetep aman. Tutup sing kuat lan nyegah bocor njaga lenga kanthi aman, dene kothak kasebut minangka reservoir kanggo nyegah produk boros nalika sampeyan nyelehake botol roller kosong.

Kayu wadhah minyak atsiri

Diffuser minyak sing elegan iki digawe saka pring, baja tahan karat lan kaca. Diffuser niru cahya alami kanthi desain kaya jarum sing ngetokake cahya liwat konveksi lan difusi, nggawe cahya sing nyenengake sing nyenengake indra lan ningkatake istirahat. Ukuran diffuser sing cilik bisa dipindhah kanthi gampang menyang macem-macem lokasi ing omah utawa kantor, nggawe minyak esensial iki luwih anget minangka tambahan sing apik kanggo ruangan apa wae.
 

Wadah minyak atsiri kayu

Pemegang Minyak Esensial Kayu minangka kenang-kenangan sing sampurna kanggo wong sing sadar kesehatan. Apa sampeyan nggunakake minangka bagéyan hiasan utawa wadhah panyimpenan cilik, wadhah lenga penting iki mesthi dadi aksesoris favorit.
 

Wadhah kayu kanggo minyak atsiri

Sampeyan seneng lenga penting lan pengin supaya bisa tahan suwe. Sampeyan uga wis temen maujud sing malah wadhah lilin paling dhasar ora dirancang kanggo panyimpenan aman saka lenga premium, supaya sampeyan wis mutusaké kanggo golek omah kanggo wong-wong mau. Wadah lilin minyak esensial iki mesthi bakal narik kawigaten para pelanggan sing dhaptar pesenan kalebu produk iki, dadi hadiah sing cocog kanggo acara apa wae. Iki digawe saka MDF alami lan ora bakal ilang ing wektu. Iku entheng nanging cukup awet kanggo nahan perawatan pawon.
 

Wadah kothak minyak atsiri

Wadah botol minyak esensial premium, kanthi desain sing apik lan elegan. Gunakake kanggo nampilake minyak esensial favorit ing papan sing dihormati, supaya sampeyan bisa ngelingi perjalanan botol minyak esensial sing paling disenengi. Kualitas dhuwur, awet lan bakal tahan nganti pirang-pirang taun!
 

Wadah botol minyak atsiri

Wadah wadah minyak esensial, cara unik kanggo nyimpen campuran favorit. Wadah kasus minyak esensial iki nduweni desain elegan sing bakal dihargai saka kadohan. Digawe saka kain kelas dhuwur sing ramah lingkungan lan diiseni mikroba, wadhah kasus minyak penting iki minangka cara sing sampurna kanggo nuduhake aroma favorit. Ukuran pertengahan ngidini lelungan kanthi gampang ing kanthong utawa dompet.
 

Wadah kasus minyak atsiri

Sampeyan bisa nggunakake kothak wadhah minyak Essential kanggo nyimpen minyak esensial favorit kanthi cara sing apik. Saben 6 botol duwe pancing gantungan kanggo digantung. Werna putih ndadekake gampang diatur lan dadi tambahan sing apik kanggo dekorasi jedhing utawa omah.
 

Kothak wadhah minyak atsiri

Yen sampeyan seneng njelajah lan sinau babagan minyak atsiri, kothak wadhah minyak penting iki cocog kanggo sampeyan. Iki digawe saka polipropilena sing awet lan dilapisi karo wadding katun sing nyerep. Iki kalebu kompartemen nyekel-kabeh sing praktis lan duwe 5 kompartemen sing njaga oli sampeyan. A nangani berlapis nggampangake kanggo transportasi, nalika jendhela akrilik cetha njamin sampeyan ndeleng kabeh barang nang.
 

Case wadhah minyak atsiri

Cocog kanggo nyimpen campuran minyak favorit, wadhah wangi iki dihiasi kanthi pola kembang lan bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan ing omah.
 

Rak wadhah minyak atsiri

Wadah Minyak Esensial kita kasedhiya ing bentuk pelet sing entheng lan awet, dadi luwih trep kanggo digawa. Isine nganti 100 botol minyak esensial ing wadhah akrilik gedhe kanthi stopper bening alami.
 

Rak wadhah minyak atsiri

Lenggah lan santai kanthi aroma organizer lenga sing digawe saka kayu daur ulang. Aroma jeruk sing nyenengake dicampur karo vanila anget, nggawe aroma sing bakal nyemangati dina sampeyan.
 

Kasus kanggo nahan minyak esensial

A kudu duwe beting wadhah lenga penting supaya campuran diatur lan gampang diakses. Dimodelake sawise rak kayu klasik, rak iki digawe saka kayu Oak sing padhet lan rampung nganggo noda wenge putih sing padhang. Cukup lebokake lenga ing saben limang pasak lan gantung nganggo orbs kaca beveled asli supaya gampang dideleng. Isine botol 5 x 2ml utawa total 2 x 5ml.
 

Wadah kayu minyak atsiri

Aroma lenga larang regane siap digunakake ing omah lan menehi aroma sing sampurna kanggo nyegerake sampeyan, ngendhokke utawa nambah swasana ati. Pemegang Minyak Esensial kita digawe saka kayu alami. Selehake ing meja utawa lemari supaya ruangan cilik sampeyan dadi pribadine gedhe!
 

Wadah minyak atsiri paling apik

Hadiah sing sampurna kanggo pangguna minyak esensial favorit. Wadah lenga penting iki nduweni mekanisme ngunci unik sing njaga tutup kanthi aman nalika ngidini sampeyan ngisi tanpa tumpah.
 

Wadah botol minyak atsiri

Wadah minyak atsiri kita dirancang kanggo nglindhungi minyak atsiri saka karusakan entheng. Saben botol kaca sing elegan dilapisi tutup kayu alami supaya tetep aman lan aman nalika ditampilake. Kita bangga karo produk premium lan sampeyan bakal seneng nggunakake lenga sabisa-bisa sawise nggunakake botol sing dirancang kanthi apik iki!
 

Wadhah botol minyak esensial

Wadah Minyak Esensial Kita Wadah minyak atsiri paling apik sing bakal sampeyan temokake. Diffuser aromaterapi sing apik iki digawe saka pring ramah lingkungan sing berkualitas tinggi lan nduwe desain modern, kanthi plug sing trep sing ana ing sisih ngisor botol kanggo nyegah tumpahan sing ora disengaja. Kanthi interior unik lan kapasitas total 1 oz. (30 ml), botol iki minangka diffuser omah sing efektif lan dekorasi sing elegan kanggo omah utawa kantor sampeyan!
 

Pemegang botol roller minyak esensial

Iki minangka cara sing sampurna kanggo sampeyan nikmati keuntungan minyak atsiri tanpa kudu kuwatir yen diwutahake langsung ing botol utawa malah ngrusak dropper cilik. Wadah minyak esensial iki bakal luwih gampang nggunakake minyak alami lan organik, kalebu Lavender Distillate lan Citrus Bliss murni. Kanthi wadhah minyak esensial iki, sampeyan bisa nuduhake produk favorit karo kanca lan kulawarga nalika isih njaga kemewahan kemurnian lenga kasebut.
 

Wadah kanggo botol minyak atsiri

Ramping lan serbaguna, Pemegang Botol Minyak Esensial minangka tambahan utama kanggo omah apa wae. Dihiasi karo rincian kualitas dhuwur sing elegan, bisa gampang diselehake ing wadhah candelabra kaca, utawa ing mantelpiece.
 

Wadah kayu botol minyak atsiri

Wadah botol minyak atsiri sing elegan lan unik. Digawe saka kuningan antik lan baja dilapisi nikel sing apik banget, desain kasebut digawe tangan dening pengrajin ahli kanggo nggawe gaya unik sampeyan!
 

Kothak minyak atsiri sing isine botol 15 lan 30ml

Kothak minyak esensial kita ngemot botol 15 lan 30ml. Kothak iki sampurna kanggo nyimpen lenga wangi utawa kanggo nggawa paket sampel menyang pameran dagang utawa konvensi.
 

Wadah botol gedhe minyak atsiri

We are pleased kanggo mbewarakke rawuh saka Essential Oil Gedhe Botol Holder. Wadah botol iki dirancang kanggo cara sing aman lan elegan kanggo nahan minyak esensial utawa campuran sing sampeyan tresnani. Ana macem-macem ukuran lan saben digawe kanthi teliti saka kayu sing berkualitas tinggi.
 

Kothak minyak atsiri

Saben kothak kalebu botol 5 ml minyak wangi murni. Iki minangka lenga kualitas paling apik lan sampurna kanggo proyek kerajinan, minyak wangi omah DIY, aromaterapi, campuran aromaterapi lan liya-liyane!
 

Kotak kayu minyak atsiri

Kothak kayu minyak atsiri digawe ing AS lan dilengkapi spout kayu, cincin penutupan, sarung bantal katun premium lan pengiriman gratis. Kothak kasebut digawe saka kayu sing disertifikasi FSC sing digiling dening pengrajin kayu atos Australia sing spesialisasine cocog karo pola gandum saben potongan kayu kanggo njamin kaendahan alam sing luar biasa. Saben komponen bebas asam, bebas lignin, bebas phthalate lan ora ngandhut paraben utawa pemutih.
 
 

Kothak panyimpenan minyak esensial

Yen sampeyan seneng wewangen utawa lagi miwiti njelajah jagad minyak atsiri, Kothak Panyimpenan Minyak Esensial bakal mbantu ngatur koleksi sampeyan nalika nglindhungi saka karusakan. Botol lan lodhong sing dirancang kanthi apik iki digawe saka bahan berkualitas tinggi sing ora bakal ngetokake kringet lan gampang ditumpuk tanpa rusak.
 

Kothak kanggo panyimpenan minyak atsiri

Minyak atsiri apik banget kanggo macem-macem panggunaan ing omah, nanging kita seneng banget nalika mambu sing nggumunake! Botol minyak esensial kaca iki dihias nganggo tangan nganggo wewangian lan desain potong. Dheweke bakal katon apik ing rak utawa meja lan nambah sentuhan kemewahan ing ruangan apa wae.
 

Kotak minyak atsiri

Temokake minyak esensial aromaterapi sing paling apik lan merek paling apik. Temokake wewangian anyar, temokake campuran paling apik ing omah sampeyan, utawa nuduhake crita kanggo nguatake wong liya kanthi komitmen kanggo nggawe jagad sing bisa kita lakoni.
 

Langganan kotak minyak atsiri

Temokake jagad blanja minyak esensial kanthi kothak langganan saben wulan. Dheweke dikempalken kanthi kualitas paling dhuwur, minyak wangi alami sing kasedhiya kanggo nambah produk perawatan omah lan pribadi! Aroma kasebut ngemot inti ambune ing botol 14 ml sing trep. Lan aja kuwatir yen pesen saka papan sing salah. Prioritas nomer siji yaiku nyedhiyakake layanan pelanggan sing paling apik lan kita mesthi seneng mangsuli pitakon apa wae sing bisa kedadeyan saka sampeyan!
 
 

Kotak langganan minyak atsiri

Temokake jagad minyak atsiri kanthi kothak kaendahan lan wewangian saben wulan. Temokake macem-macem produk mewah sing dipilih dening tim sing berpengalaman, kalebu aroma sing nggawe sampeyan aran feminin, kembang lan khas. Seneng pilihan aroma saben wulan kanggo saben musim, utawa isi campuran khusus sampeyan kanthi sawetara tetes saka saben botol.

Pitakonan Paling Sering

Ing Aromaeasy, kita menehi nilai dhuwur kanggo jujur ​​​​lan transparan. Kanthi fasilitas manufaktur dhewe, kita langsung pasar online menyang konsumen, supaya ora ana sing ana ing tengah. Sampeyan ora perlu ndhaptar utawa dadi anggota kanggo nikmati rega grosir sing ditawakake. Kita ora duwe "tingkat" utawa "program anggota" grosir lan eceran sing kapisah sing cenderung nambahake rega saben produk. Kajaba iku, ora ana markup tambahan kanggo "distributor" lan "pengecer" sing bakal dibutuhake yen kita uga adol ing toko utawa ing sistem pemasaran liyane. Kita mesthi regane grosir, kanggo saben pelanggan - lan tujuane yaiku kanggo mesthekake yen minyak alami lan bahan kosmetik sing paling apik kasedhiya lan terjangkau kanggo kabeh wong - saka para tukang ing bisnis wiwitan nganti sumur- prodhusèn kosmetik spesialis diadegaké.

Ing upaya kanggo njaga kabeh klien ing biaya minimal lan murah, kita ora bisa nampa panjalukan sampel gratis. Kita bakal ngisi ragad penanganan minimal kanggo conto. Entuk conto ing kene


Ya, kita ngirim kapal internasional, menyang kabeh negara utama ing donya. Kita duwe biaya pengiriman sing disubsidi kanthi diskon kanggo pangiriman ing kabeh negara utama ing donya liwat Fedex Priority International: layanan ekspres, winates wektu, bea cukai, lawang-lawang kanggo kiriman internasional (kanthi jangkoan ing saindenging jagad). Sampeyan bisa entuk biaya pengiriman sing tepat kanggo pesenan tuku kanthi mung ngetik barang sing dikarepake ing kranjang blanja, ngeklik checkout, banjur ketik rincian alamat pengiriman kanggo ndeleng pilihan pengiriman sing kasedhiya lan kutipan kanggo pesenan sampeyan.

Produk Aromaeasy bisa langsung dituku liwat kita kanthi ngubungi salah sawijining Spesialis Penjualan & Produk. Mangga email kita ing sales@aromaeasy.com lan kita bakal nemokake Perwakilan paling cedhak.

Sanalika pesenan wis digawe lan kabeh sisa imbangan wis rampung, karya sampeyan bakal dikirim ing wektu sing paling awal. Wektu kiriman bisa beda-beda adhedhasar negara tujuan lan cara pengiriman sing sampeyan pilih. Sampeyan bakal nampa email konfirmasi kanthi rincian pengiriman sawise pesenan wis dikirim.

Yen sampeyan ngarep-arep, sampeyan bisa ngatur kanggo ngirim saka fasilitas kita menyang lokasi sing dikarepake. Yen sampeyan seneng, kita bisa nulungi proses kasebut lan nemokake pilihan transportasi sing paling apik kanggo sampeyan. Ing kasus kaya mengkono, kita bakal seneng nulungi sampeyan lan mbusak pitakonan nalika ngirim. Priksa manawa alamat pengiriman sing bener diwenehake, amarga kita ora bisa ngarahake pesenan yen lagi transit menyang panggonan sing dituju. Sanadyan, yen sampeyan milih milih perusahaan transportasi dhewe, kita ora tanggung jawab babagan iki.

Wektu produksi antarane 1 lan 2 minggu (ora kalebu wektu pangiriman). Ing kasus khusus, wektu pangiriman kanggo produk khusus antarane 1 lan 3 minggu.

Toko Miturut Katalog

Kanggo informasi paling anyar, tulung tindakake ing Instagram & Facebook.