Kawicaksanan GIFT - DUE DILIGENCE


Kanggo kabeh karyawan lan mitra bisnis eksternal sing dihargai
Akuntabilitas, transparansi lan inovasi minangka nilai dhasar AromaEasy lan blok bangunan, kanthi profesionalisme lan kerja keras, kita wis mbangun organisasi sing dadi model keunggulan lan titik referensi kanggo akeh.


Kasuksesan kita ana gandhengane karo perusahaan lan profesional - internal lan eksternal - sing nuduhake tantangan kanggo dadi sing paling apik ing lapangane, sing menehi hasil karo saben liyane tanpa syarat miturut kemampuan lan profesionalisme lan sing nganggep kesetiaan lan rasa hormat. kanggo hukum minangka siji-sijine cara kanggo negesake regane.

Konsep kerja kita yaiku ngarahake tujuan sing dhuwur lan ora ngidini awake dhewe diganggu saka tujuane. Mulane, kita njaluk kerjasama kabeh wong kanggo ngetrapake "kabijakan tanpa hadiah" sing prasaja kanggo nggawe pamisahan sing jelas lan aman antarane karya lan manifestasi persahabatan, niat utawa rasa syukur sing bisa ngrusak. Kawicaksanan iki bisa diringkes ing sawetara ukara ing ngisor iki.

AromaEasy NO-GIFT kabijakan


Kanggo ngindhari konflik kepentingan, nyata utawa nyata, lan perlu kanggo netepake kanthi akurat (kasus-kasus) aspek etika kritis, perusahaan kita lan karyawan ora nampa hadiah utawa "kauntungan" liyane (yaiku, entuk manfaat utawa, langsung utawa ora langsung. , kontribusi ekonomi sing ditawakake ing wangun apa wae) saka pemasok, pelanggan, pengecer, kolega potensial, utawa individu utawa organisasi liyane ing kahanan apa wae. Kode Etik AromaEasy mbutuhake kabeh wong, apa perusahaan lan profesional - internal lan eksternal - nuduhake komitmen mutlak kanggo
nambani wong lan organisasi sing padha njaga hubungan kerja kanthi cara sing ora adil. Ing pangertèn iki, AromaEasy nduduhake standar etika lan tumindak sing paling dhuwur, njaga perawatan sing padha, tanpa pangecualian profesional utawa tumindak diskriminasi marang vendor, supplier, pelanggan, karyawan, kolega potensial, pengecer utawa supplier lan individu utawa organisasi liyane.


Aku yakin sing ndhuwur bisa dileksanakake tanpa kangelan ing kapentingan umum lan matur nuwun kanggo kabeh kerjasama.

Sincerely

AromaGampang