minyak esensial dropshipping karo Aromaeasy

Minyak Penting Dropshipping

Tingkatkan Bisnis Sampeyan Kanthi Program Minyak Esensial Dropship

Kualitas lan Layanan sing Luar Biasa, Dirancang kanggo Ningkatake Sukses

Miwiti Saiki
Minyak esensial Dropshipping-banner

HARGA Minyak atsiri AROMAEASY DROPSHIPING

Paket Basic

Paket Basic kalebu kabeh fitur saka paket "Dasar",

plus file upload CSV siji-klik kanggo gampang nambah kabeh produk menyang toko Shopify.

  • File unggahan CSV siji-klik kanggo Shopify

$19.99 / saben wulan
+
$60 / pembayaran siji wektu

Mulai saiki

Paket Pro

Package Pro kalebu kabeh fitur saka paket "Pro",

plus file upload CSV siji-klik kanggo gampang nambah kabeh produk menyang toko Shopify.

  • File unggahan CSV siji-klik kanggo Shopify

$39.99 / saben wulan
+
$60 / pembayaran siji wektu

Mulai saiki

Paket Bisnis

Paket Bisnis kalebu kabeh fitur saka paket "Bisnis",

plus file upload CSV siji-klik kanggo gampang nambah kabeh produk menyang toko Shopify.

  • File unggahan CSV siji-klik kanggo Shopify

$69.99 / saben wulan
+
$60 / pembayaran siji wektu

Mulai saiki

dhasar

  • 12 produk unik
  • Dhukungan email
  • 200 pesenan saben tutuk
  • Ngirim Pengiriman

$19.99 / saben wulan

Mulai saiki

saben   paling Popular

  • 100 produk unik
  • Dhukungan Email prioritas
  • 1000 pesenan saben tutuk
  • Ngirim Pengiriman
  • Invoice merek
  • Sinkronisasi pesenan otomatis (mung kanggo shopify)

$39.99 / saben wulan

Mulai saiki

Bisnis

  • produk unik Unlimited
  • Dhukungan Email prioritas
  • pesenan Unlimited saben tutuk
  • Ngirim Pengiriman
  • Invoice merek
  • Sinkronisasi pesenan otomatis (mung kanggo shopify)
  • Label pribadi
  • Campuran Minyak Esensial Khusus

$69.99 / saben wulan

Mulai saiki

Paket Basic

Paket Basic kalebu kabeh fitur saka paket "Dasar",

plus file upload CSV siji-klik kanggo gampang nambah kabeh produk menyang toko Shopify.

  • File unggahan CSV siji-klik kanggo Shopify

$16.99 * 12 / taunan
+
$60 / pembayaran siji wektu

Mulai saiki

Paket Pro

Package Pro kalebu kabeh fitur saka paket "Pro",

plus file upload CSV siji-klik kanggo gampang nambah kabeh produk menyang toko Shopify.

  • File unggahan CSV siji-klik kanggo Shopify

$33.99 * 12 / taunan
+
$60 / pembayaran siji wektu

Mulai saiki

Paket Bisnis

Paket Bisnis kalebu kabeh fitur saka paket "Bisnis",

plus file upload CSV siji-klik kanggo gampang nambah kabeh produk menyang toko Shopify.

  • File unggahan CSV siji-klik kanggo Shopify

$59.49 * 12 / taunan
+
$60 / pembayaran siji wektu

Mulai saiki

dhasar

  • 12 produk unik
  • Dhukungan email
  • 200 pesenan saben tutuk
  • Ngirim Pengiriman

$16.99 * 12 / taunan

Mulai saiki

saben   paling Popular

  • 100 produk unik
  • Dhukungan Email prioritas
  • 1000 pesenan saben tutuk
  • Ngirim Pengiriman
  • Invoice merek
  • Sinkronisasi pesenan otomatis (mung kanggo shopify)

$33.99 * 12 / taunan

Mulai saiki

Bisnis

  • produk unik Unlimited
  • Dhukungan Email prioritas
  • pesenan Unlimited saben tutuk
  • Ngirim Pengiriman
  • Invoice merek
  • Sinkronisasi pesenan otomatis (mung kanggo shopify)
  • Label pribadi
  • Campuran Minyak Esensial Khusus

$59.49 * 12 / taunan

Mulai saiki

Kepiye Cara Minyak Esensial Dropshipping?

Apa sampeyan wis mikir miwiti bisnis dhewe sing adol minyak atsiri? Kanthi program dropshipping, mula luwih gampang kanggo miwiti lan skala bisnis minyak esensial sampeyan dhewe! Dropshipping minangka model bisnis sing gampang lan efisien sing ngilangi kabutuhan biaya persediaan lan logistik pengiriman. Mangkene cara kerjane:
 
Langkah 1: Pilih Produk Sampeyan kanggo Didol
Pilih saka katalog ekstensif kita luwih saka 100+ produk minyak esensial bermutu tinggi, kalebu minyak esensial label pribadi lan produk bermerek Nature's Cure-All. Apa sampeyan pengin dropship diffuser minyak esensial, minyak aromaterapi, utawa minyak esensial organik, sampeyan wis dijamin.
 
Langkah 2: Desain Logo lan Label
Kanggo dropshippers label pribadi, tim desainer ahli bakal nggarap sampeyan kanggo nggawe label sing nggumunake lan narik kawigaten sing bakal nggumunake para pelanggan. Wis duwe logo utawa label sampeyan? Sampurna, mung ngirim menyang kita, lan kita bakal ngurus liyane.
 
Langkah 3: Pasar & Adol Produk Sampeyan
Minangka pemilik bisnis dropshipping minyak penting, sampeyan bakal duwe kontrol penuh babagan merek lan rega. Ngembangake strategi marketing kanggo ngarahake lalu lintas lan ngembangake bisnis sampeyan. Nalika pelanggan nggawe pesenan ing situs web sampeyan, dana kasebut langsung disimpen ing akun sampeyan.
 
Langkah 4: Packaging & Shipping
Kita nangani kabeh logistik kanggo sampeyan! Kita bakal nyithak label pengiriman kanthi jeneng lan logo perusahaan, aplikasi desain label pribadi kanggo produk sing dituku, lan ngirim pesenan langsung menyang pelanggan nggunakake tarif pengiriman diskon.
 
Apa ngenteni? Gabung karo program dropshipping dina iki lan tambahake bisnis sampeyan kanthi produk minyak esensial sing luar biasa lan layanan sing ora cocog. Kanthi dhukungan, sampeyan bakal cepet sukses ing pasar minyak atsiri sing berkembang maju. Temokake mupangat saka dropshipping minyak esensial lan diffuser aroma karo kita - miwiti saiki!
6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px

Kepiye Dropshipping Kita Bisa Kanggo Pelanggan Sampeyan?

Cara kerja dropship

APA KANGGO DIGUNAKAN:

PRODUK KELAS DUNIA

Produk minyak esensial alami kabeh iku - kabeh-alami. Kita ngati-ati kanggo ngasilake bahan lan nggunakake produk sing alami, alami, utawa organik sing disertifikasi tanpa bahan pengawet, bahan kimia, paraben, utawa aditif. Apa pungkasane sukses? Minyak esensial berkualitas tinggi sing bisa dipercaya.

Selengkapnya

PENGIRIMAN CEPAT:

Pengiriman cepet penting banget ing jaman saiki. Pelanggan ngarepake kepuasan cepet, lan ngenteni suwene wektu pengiriman bakal nyuda kemampuane adol lan tuwuh. Perusahaan asing khusus bisa ngrampungake.

Kuwatirake masalah kasebut nalika sampeyan gabung karo Aromaeasy. Sembarang produk minyak esensial sing dipesan kanggo suplai miturut program pengiriman drop dikirim langsung saka pusat distribusi California utawa pusat distribusi China. 

Mbalik maneh kanthi gampang:

Sampeyan bisa yakin manawa pelanggan ora kepenak 100% karo item sing ditampa, kanthi gampang bisa ngasilake barang kasebut menyang kita.

LAYANAN PELANGGAN LUCU:

Layanan pelanggan sing apik banget bisa ditindakake saiki, kita ngerti. Kita janji bakal kasedhiya karo sampeyan liwat telpon, email, live chat, lan malah ing kopi ing pojokan.

Pengiriman kanggo Dropshipping

Sampeyan bisa duwe pangerten singkat babagan wektu pangiriman miturut tabel ing ngisor iki:

NegaraBiaya Pengiriman Minyak atsiri (1-4 Pieces)Fees nanganiwektu nanganikacepetan pangiriman
Standard
Label Pribadi (Biaya Tambahan)
US6.99 USD saben pesenan kanggo botol.1.5 USD saben pesenan kanggo botol.1-3 dina bisnis5-7 dina bisnis$ 2 saben pesenan
Canada7.99 USD saben pesenan kanggo botol.1.5 USD saben pesenan kanggo botol.1-3 dina bisnis5-10 dina bisnis$ 2 saben pesenan
Australia8.99 USD saben pesenan kanggo botol.1.5 USD saben pesenan kanggo botol.1-3 dina bisnis7-15 dina bisnis$ 2 saben pesenan
EURO7.99 USD saben pesenan kanggo botol.1.5 USD saben pesenan kanggo botol.1-3 dina bisnis7-10 dina bisnis$ 2 saben pesenan

minyak esensial dropship gratis pengiriman

Apa sing diucapake klien seneng

4.8 lintang saka 163 ulasan

pelanggan-1

Pisanan urusan karo AromaEasy. Penjual sing dipercaya banget lan bisa dipercaya lan cepet dikirim menyang Amerika Serikat. Kabeh pitakon langsung mangsuli. Bakal tuku saka AromaEasy maneh! Semoga sukses!

Sihle Mthethwa

pelanggan-2

Blanja nganggo AromaEasy bisa digunakake kanthi cepet lan cepet. Malah asuransi transportasi lan layanan tindak lanjut kalebu ..

Vovinam integral

pelanggan-3

Matur nuwun, iki minangka pisanan kanggo nggunakake AromaEasy ing tuku situs web, kanthi kebijakan jaminan, kita rumangsa aman lan dipercaya karo layanan sampeyan. Kita bakal terus tuku iki mbesuk.

Preemol J.

apa sampeyan bisa ngeculake minyak esensial sing isih enom?

aksesoris minyak esensial dropship

diffuser minyak esensial dropship

diffusers minyak esensial dropship

minyak esensial dropship australia

minyak esensial dropship Kanada

minyak esensial dropship

label putih minyak esensial dropship

minyak esensial organik dropship

minyak esensial organik bersertifikat dropship usda

minyak esensial dropshipping

perusahaan minyak esensial dropshipping

dropshipping perhiasan minyak esensial

gulung minyak esensial ing AS

minyak esensial nggawa kasus dropship

dropship diffuser minyak esensial

FAQ Dropshipping

Miwiti dropshipping kanthi cepet karo AromaEasy. Ndhaptar iku gampang! Tindakake proses sing dibatesi ing ngisor iki lan boom! Sampeyan siyap miwiti golek dhuwit minangka distributor minyak esensial.

Pangirim:

-> Sing Tuku—> Pesenan panggonan ing situs web—> Mbayar Sampeyan

-> Sampeyan / Penjual—> Entuk bathi MediaWiki & Nerusake supaya

-> Kirimake pesen marang kita liwat file API utawa .CSV—> Gawe pambayaran pesenan—> Pakaryan Sampeyan Entuk.

Aroma Gampang:

-> Proses pesenan -> kirim menyang Pelanggan.

Pancen! Sampeyan bisa ngalih saka pembayaran saben wulan menyang taunan kapan wae, uga upgrade utawa downgrade saka siji rencana menyang liyane. Yen sampeyan butuh pitulung, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan.

Ing Aromaeasy, kita wis ngembangake solusi inovatif kanggo ngolah pembayaran pesenan sampeyan. Sampeyan bisa kanthi gampang mbayar pesenan kanthi mung sawetara klik ing platform kita.

Ya, kita nawakake feed data sing terintegrasi karo ERP lan Shopify, ngidini proses pesenan otomatis nggunakake file CSV.
Kanggo dhaptar produk liwat file CSV, sampeyan kudu langganan layanan File Upload CSV One-Click (kasedhiya khusus kanggo Shopify).

Ya, kita nawakake rencana langganan saben wulan lan taunan, lan sampeyan bisa mbatalake kapan wae. Wigati dimangerteni manawa pembatalan dadi efektif ing pungkasan periode tagihan kanggo rencana sing sampeyan pilih, lan ora ana mbalekaken maneh kanggo biaya sing wis dibayar.

Sayange, saiki kita ora nawakake uji coba gratis kanggo layanan kita.

dropship minyak esensial organik

dropship minyak esensial organik

Toko Miturut Katalog