private-label-esensial-oils-white-label-05

Bukak Garis Minyak Esensial Sampeyan kanthi gampang

Miwiti produk sampeyan kanthi gampang nganggo minyak esensial label pribadi, sing wis diisi ing botol kaca amber sing apik karo tutup penetes Euro sing aman kanggo bocah. Saben botol ngemot 10ml minyak atsiri sing bermutu, njamin sampeyan mung menehi sing paling apik kanggo para pelanggan.

Kepiye cara kerja Minyak Esensial Label Pribadi?

Langkah 1: Order produk sampeyan

Pesen minyak esensial lan jumlah sing dikarepake kanthi label khusus.

Biaya Label:

  • Saben jinis lenga mbutuhake paling sethithik 25pcs. Yen ngisor 25pcs, biaya persiyapan label $25 saben item dikenani biaya.
  • Tekan 25pcs / item lan kita bakal nggawe label gratis.

Kita ngurus botol, capping, label, kemasan, lan ngirim pesenan menyang sampeyan utawa lokasi sing dipilih.

 

Pesan Minyak Esensial Lavel Pribadi Saiki!

Urut miturut Jeneng A - Z
Rentang rega
kanggo GO
15 saben kaca
search:
filter-filter Asile semacam
Reset aplikasi
12...5

Langkah 2: Persyaratan label email

Syarat label email kanggo sales@aromaeasy.com, Kalebu:

Logo (300 DPI, CMYK, transparan .AI utawa .PNG), barcode (yen perlu), info minyak atsiri, alamat merek, website, barcode/UPC, jeneng botani, net wt, bahan, lan saran panyimpenan.

Label matte 1.25" x 3" anti banyu kita cocog karo botol 10ml +. Spesialis bakal mbantu desain. Nemtokake info tambahan: jeneng perusahaan lan produk, bebaya, pituduh, gaya desain, inspirasi, target pamirsa, latar mburi perusahaan, lan slogan.

* Review pedoman FDA kanggo labeling sing tepat. Kita ora tanggung jawab kanggo kepatuhan.

Coba Sadurunge Tuku: Rasakake Kualitas Kita Langsung

Entuk set sampel minyak esensial lan saksiake langsung kualitas luar biasa! Kita ngerti manawa ora ana sing bisa ngalahake conto fisik nalika ngevaluasi keunggulan produk.

Set Sampel Minyak Esensial 24 sing dikurasi kanthi ati-ati dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan kanthi ngerti minangka grosir. Temokake macem-macem lenga murni, alami, lan kuat, sampurna kanggo narik macem-macem pelanggan. Percaya ing pasokan sing dipercaya, rega sing kompetitif, lan dhukungan pelanggan sing luar biasa.

Aja kantun kasempatan kanggo ngunggahake penawaran kanthi minyak esensial premium. Supaya set sampel dina iki!

6 Set Sampel Minyak Atsiri_04_1200px