Biaya Pengiriman Dropshipping Minyak Atsiri lan Biaya Penanganan

Sampeyan bisa duwe pangerten singkat babagan wektu pangiriman miturut tabel ing ngisor iki:

NegaraGudang LokalBiaya Pengiriman Minyak atsiriFees nanganiEkspres lokalwektu nanganikacepetan pangiriman
Standard
Label pribadi
USNew Jersey / Los Angeles6.99 USD saben pesenan kanggo botol.
8.99 USD saben pesenan kanggo 2 ~ 3 botol.
10.99 USD saben pesenan kanggo 4 ~ 6 botol.
1.5 USD saben pesenan kanggo botol.
2 USD saben pesenan kanggo 2 ~ 3 botol.
3 USD saben pesenan kanggo 4 ~ 6 botol.
USPS FedEx UPS DHL OnTrac Asendia3-5 dina bisnis5-10 dina bisnisOra kasedhiya
CanadaCedhak Bandara Internasional Toronto Pearson6.99 USD saben pesenan kanggo botol.
8.99 USD saben pesenan kanggo 2 ~ 3 botol.
10.99 USD saben pesenan kanggo 4 ~ 6 botol.
1.5 USD saben pesenan kanggo botol.
2 USD saben pesenan kanggo 2 ~ 3 botol.
3 USD saben pesenan kanggo 4 ~ 6 botol.
UPS FedEx Kanada Post3-5 dina bisnis5-10 dina bisnisOra kasedhiya
AustraliaSydney6.99 USD saben pesenan kanggo botol.
8.99 USD saben pesenan kanggo 2 ~ 3 botol.
10.99 USD saben pesenan kanggo 4 ~ 6 botol.
1.5 USD saben pesenan kanggo botol.
2 USD saben pesenan kanggo 2 ~ 3 botol.
3 USD saben pesenan kanggo 4 ~ 6 botol.
TOL AuPost Fastway3-5 dina bisnis5-10 dina bisnisOra kasedhiya
EUROCedhak Bandara Paris Le Bourget, Prancis6.99 USD saben pesenan kanggo botol.
8.99 USD saben pesenan kanggo 2 ~ 3 botol.
10.99 USD saben pesenan kanggo 4 ~ 6 botol.
1.5 USD saben pesenan kanggo botol.
2 USD saben pesenan kanggo 2 ~ 3 botol.
3 USD saben pesenan kanggo 4 ~ 6 botol.
GLS La Poste Geodis3-5 dina bisnis5-10 dina bisnisOra kasedhiya

Kanggo negara utawa produk liyane, mangga ngrampungake formulir sing dijaluk