Aturan kontrak tanpa bias

Cetha lan adil

AromaEasy wis ngembangake pola pikir sing berorientasi para pemangku kepentingan strategis; kita ngarahake nggawe mitra mitra sing njamin keterlibatan lan kepuasan kabeh pihak. Kanggo tujuan kasebut, kita nggunakake praktik transparan kanggo ngatasi kabutuhane para pelanggan, lan menehi informasi lengkap babagan para pihak sing duwe kepentingan.

Kanggo ngapikake pangembangan perdagangan ing iklim persaingan sing adil, kita ngetutake aturan sing jelas, ora bias lan tumindak sing padha kanggo kabeh wong. Kasunyatane, kontrak kita diatur dening Konvensi PBB babagan Kontrak kanggo Penjualan Barang Internasional, kajaba kita wis entuk kesepakatan alternatif, lan mung ana ing kahanan sing luar biasa (yaiku, target utawa kendala sing ora bisa dirembug utawa ora bisa diselesaikan).